Volgen

Wat te doen als mijn bestelling niet compleet geleverd wordt?

Alle producten die wij leveren worden niet altijd gelijktijdig verzonden. De Denkadog en Denkacat producten worden vanaf een andere locatie verzonden. Het kan dus zijn dat deze eerder of later binnen komen dan de rest van de bestelling wanneer u meerdere producten bestelt. Heeft u na drie dagen nog niet alles binnen neem dan contact met ons op. Dit kan online of telefonisch. Klik hier om ons een e-mail te sturen.

Vermeld in uw telefonische of schriftelijke aanvraag altijd het ordernummer en het telefoonnummer of e-mailadres waarop wij u kunnen bereiken.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk